10:00-15:00 - Madmarked på hele torvet med lækre lokale specialiteter.
Sceneprogram
11.00 – Velkomst v. Per Mandrup, Culinary Institute, og Andreas Kiis, City Vejle
11.05 – Bælgfrugternes rolle i dansk madkultur v. Per Mandrup, Culinary institute, og Bettina Buhl, Det Grønne Museum
11.20 – Velsmag i det grønne køkken v. Bjarke Jeppesen, Tree Top – Vinder afEU-mesterskabet i Green Chef
11.30 –Bælgdysten, præsentation af retter og juryen smager
12.15 – Vinderen af Bælgdysten kåres
13.00 – Donation fra Trygfonden til "Gå til kok", Overrækkelse og elevberetning
13.30 – Lokale producenter og restauranter i fokus
14.00 –Vis mig dit køleskab v. Joan Pathenia – inspiration og smagsprøver på hvordan vi redder mere mad
14.30 – Overrækkelse af donation til “Kræft er ikke for børn”fra Gastronomisk Undergrund
14:45 -Tak for i dag og afrunding v. Per Mandrup, Culinary Institute
10:00-15:00 - Madmarked på hele torvet med lækre lokale specialiteter.
Kl. 11:00-15:00 - LANDBRUGET RYKKER IND på torvet med bondegårdsdyr, ballepresser og traktorer.
Kl. 09:00-14:30 - GRØNTMARKED med lokale lækkerier
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Vejle MADfest