Boder 2024

Oversigt over boder 2024

Græske specialiteter

Producent

Smag på det bedste fra Grækenland hos Græske Specialiteter. Her kan du møde Dorte som startede Græske Specialiteter for 15 år siden. I hendes bod kan du opleve alt fra:

guldvindende olivenolie, Kalamata oliven, græske urter, køkkenredskaber i oliventræ, eller en lækkertapastallerken.

CataVini

Producent

Hos CataVini importerer de vine fra fra lokale vingårde i Catalonien. De finder udelukkende vine som de selv kan lide fra små producenter. Og så har de besøgt alle de vingårde de forhandler med. Besøg deres bod, og køb lækre vine med hjem til vinskabet.

Det Lille Økori

Producent

Det Lille Økori er et mikro-landbrug fra Horsens-Vejle med tilhørende gårdbutik! De har stort fokus på biodiversitet og en sund jord, hvor de producerer grøntsager, østershatte og forskelligt mikrogrønt. 

Osteriet

Delikatesse

Osteriet importerer​ oste fra alle egne af Danmark og Europa. Igen i år kan du smage deres lækre oste og charcuteri. Og der vil være masser at smage på, da Osteriet har omkring 300 forskellige oste i hele deres sortiment. 

Tinnetgaard

Bo- og Erhvervsskole med besøgslandbrug

Tinnetgaard er ikke en hvilken som helst gård, da det er en besøgsgård og skole for unge mennesker med særlige behov! Det handler for dem om, på gården, at skabe rammerne for at inkludere alle, uanset udfordringer!

Danish Nature Brew 

Producent

Danish Nature Brew brygger mjød ud fra gamle opskrifter og givet dem et nordisk, gastronomisk løft, med nutidens bedste økologiske råvarer. Besøg deres bod og smag på gourmet mjød. 

Thai Food V/Lung

Restaurant

Mød det thailandske køkken! Restauranten Thai Food V/Lung som er beliggen i Vejle, vil præsentere deres mest solgte og populære retter som Pad Thai, Thai forårsruller og Gai satay - karrymarinerede kyllingespyd

Thermomix

Producent

En køkkenmaskine med tyve maskiner i en! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok! Køkkenmaskinen Thermomix indeholder tyve maskiner i en og er noget af en hjælpsom ven i køkkenet! 

Lisbeths Pandekager

Catering

Lisbeths Pandekager laver alle slags pandekager med både kødfyld og sødt. For tredje år i steg lægger hun vejen forbi Vejle MADfest, så du kan smage på friskbagte pandekager med enten kødfyld eller sødt. Alt fra is, oksekød eller kylling. 

Det Flyvende Teater

Teater

Det Flyvende Teater til Vejle MADfest!

Mens du går og nyder en masse spændende fødevarer til MADfesten lørdag d. 1 juni, kan du samtidig støde på Det Flyvende Teater rundt om i Vejles gågader!  De vil bl.a. cykle gennem gaderne på "operacyklen", hvorfra de spiller smukke operaarier! Samtidig vil de sørge for flere sjove aktioner mod madspild!

Amikaba Restaurant 

Restaurant

Når Amikabab indtager Vejle MADfest, kan du smage autentisk iransk kebab, og andre lækre kød- og kyllingespyd! Det er alt sammen tilberedt over åben ild, for at tilføje den helt rigtige smag til kødet! Og severes oftes med ris og grøntsager!

Tapas til døren

Catering

I år kan du møde Tapastildøren, som leverer lækre tapasretter til næsten hele Syddanmark!

De står selvfølgelig klar med deres tapasanretninger, leveret direkte til Vejle MADfest.JP Mobilefood

Catering

Et træhus fyldt med churros og softice! Lyder det næsten ikke for godt til at være sandt? Men det er, hvad du kan opleve ved Vejle MADfest i år, når JP Mobilefood deltager. De har medbragt deres træhus, hvorfra de laver lune spanske churros med iskold softice.

Jelling Bryggeri

Producent

Jelling Bryggeri brygger øl til en hver smag. Lige fra den mørke ”Svend Tveskæg” til den lyse ”Gorm den Første” og en masse øl derimellem. I deres bod kan du køle ned med en kold fadøl, forhåbentlig i det dejligste vejr. 

Trolden Bryghus

Producent

Trolden Destilleri & Bryghus fra Kolding producerer til forskel fra andre, fortsat deres øl uden computere, men ved selv at røre i mæsken og urtkedlen! De lægger stor vægt på håndværket og ikke mindst på at anvende lokale råvarer i deres produktion!

Good Sodas

Producent

Fermenteret, økologisk og feel-good sodavand! Mød Good Sodas, som har gjort det til deres mission at tilbyde et sundere valg inden for sodavand! Dette opnår de ved at brug fermentering og den nyeste viden inden for økologi i deres produktion af læskedrikkene! Deres sodavand er ideelle at nyde med god samvittighed, enten alene eller sammen med andre!Bolcheværk

Producent

Smag på sukkerfri bolcher med masser af smag hos Bolcheværk! Bolcheværk er et lille dansk startup, hvor det først og fremmest handler om at få bolcher til at smage fantastisk. I 2016 knækkede de koden til at producere smagfulde bolcher uden brug af sukker.

Støtteforeningen Tina's Køkken

Producent

Støtteforeningen Tina's Køkken producerer 50 forskellige produkter inden for marmelader, gelér og andre syltede godter. Siden 2015 har de produceret forskellige marmelader og sylt, med det formål at donere alt overskud til enkeltpersoner med enten kræft, diabetes eller til foreninger som hjælper udsatte børn. 

BLAS

Producent

Ølproducenten BLAS, har produceret økologiske øl siden 2015 af parret Rikke og Graham! Ordet BLAS er gælisk irsk og betyder to ting, blandt andet "smag" eller "aroma" og "accent". Hvilket ikke er helt tilfældigt, da Graham er fra Irland. Lær meget mere om deres historie fra at have flyttet ølproduktionen fra København til landet i Randbøldal, et stykke udenfor Vejle her!

Skærsøgaard Vin

Producent

Skærsøgaard Vin er Danmarks første autoriserede, danske vingård. Siden 2001 har vingården næsten hvert år præsenteret 5 forskellige vintyper:

Rød, rosé, hvid, dessert og mousserende. De har også som den eneste vingård i Danmark opnået certificeringen - Beskyttet Oprindelses Betegnelse på deres signaturvin DONS.

Bøgedal Brew

Producent

Øl fra Skandinaviens eneste fritfaldsbryggeri, Bøgedal Brew, som er her fra Vejle! Deres produktionsproces af øllet er langsommelig og håndholdt, og øllet løber fra kar til kar ved brug af hejseværk fremfor pumper! De har produceret øl siden 2004 og producerer i dag en lille eksklusiv produktion på godt 40.000 flasker om året.Nicolai Chokolade

Producent

Håndlavet og frisklavet chokolade fra Aarhus

Mød Nicolai Chokolade - sælgeren, og ikke mindst skaberen, bag chokoladen er Nicolai selv. Han startede allerede som 13-årig med at sælge sin chokolade og har siden oprettet en hjemmeside og fået en food-truck. Han producere bl.a. flødeboller og p-bar! Hygum Honning

Producent

Honning direkte fra Jelling! Det bliver næsten ikke mere lokalt end dette, når Hygum honning besøger Vejle med deres honning!

Dansk Tyrkisk Kulturforening 

Catering

Smag på den tyrkiske madkultur! Igen i år, har du mulighed for at smage på tyrkiske specialiteter ved Dansk-Tyrkisk Kulturforening Vejle! Det bliver autentisk og ikke mindst smagfuldt!

Peter Nissen Biavl 

Producent

Lokal biavl fra Vork Bakker! Den lokale biavler Peter Nissen producerer forskellige slags honning, som er indsamlet omkring Vork Bakker! Dem kan du opleve i år til MADfesten!

Sixtus Sinatur Hotel og Konference

Restaurant

I år kan du møde køkkenet fra Sixtus Sinatur Hotel og Konference i Middelfart til MADfesten! De serverer bl.a  en anretning med hvide asparges fra Helnæs Økologi med sprøde radiser, årstidskefir skilt med ramsløgsolie, toppet med rugbrødscrumble og urter fra Micro Greens!L’angolo Italiano 

Restaurant

Til MADfesten kan du møde L’angolo Italiano, som normalt er placeret i Vejles midtby! 

De vil servere nogle af deres italienske specialiteter, som pizza og panini! 

Så hvis du endnu ikke har besøgt deres italienske hjørne i byen som er fyldt af stemning, så har du chancen nu!