Boder 2023

Oversigt over boder fra 2023

Søndertorv:

Osteriet

Delikatesse

Osteriet importerer​ oste fra alle egne af Danmark og Europa. Igen i år kan du smage deres lækre oste og charcuteri. Og der vil være masser at smage på, da Osteriet har omkring 300 forskellige oste i hele deres sortiment. 

Vanilla Chocolatier & Konditori

Producent

Vanilla Chocolatier & Konditori har specialiseret sig i bryllupskager og festkager. Derudover tilbyder surdejsbrød, fyldte chokolader og desserter. Smag på et udvalg af søde kager og sprødt brød i deres bod. 

Danish Nature Brew 

Producent

Danish Nature Brew brygger mjød ud fra gamle opskrifter og givet dem et nordisk, gastronomisk løft, med nutidens bedste økologiske råvarer. Besøg deres bod og smag på gourmet mjød. 

Græske specialiteter

Producent

Smag på det bedste fra Grækenland hos Græske Specialiteter. Her kan du møde Dorte som startede Græske Specialiteter for 15 år siden. I hendes bod kan du opleve alt fra:

guldvindende olivenolie, Kalamata oliven, græske urter, køkkenredskaber i oliventræ, eller en lækkertapastallerken med din far

CataVini

Producent

Hos CataVini importerer de vine fra fra lokale vingårde i Catalonien. De finder udelukkende vine som de selv kan lide fra små producenter. Og så har de besøgt alle de vingårde de forhandler med. Besøg deres bod, og køb lækre vine med hjem til vinskabet.

Early Nature

Producent

Steffen fra Early Nature producerer håndlavede, specialfremstillede knive og tilbehør med fokus på kvalitet og traditionelt håndværk. Besøg hans bod og oplev nogle af hans fantastiske knive samt tips til den bedst knivslibning. 

L'Angelo Italiano

Restaurant

L'Angelo Italiano, Det Italienske Hjørne, serverer lækre og unikke retter med råvarer leveret direkte fra Italien. I deres bod kan du smage på små pizzaer. charcuteri og klassiske, italienske retter. 

Restaurant Vedelsborg

Restaurant

Beliggende midt i Vejle ligger Restaurant Vedelsborg, i historiske lokaler. Med brug af sæsonråvarer og nøje udvalgte vine er du garanteret en fantastisk oplevelse. Kom forbi deres bod og få en unik forsmag af restaurantens univers.

Lisbeths Pandekager

Madvogn

Lisbeths Pandekager laver alle slags pandekager med både kødfyld og sødt. For tredje år i steg lægger hun vejen forbi Vejle MADfest, så du kan smage på friskbagte pandekager med enten kødfyld eller sødt. Alt fra is, oksekød eller kylling. 

Svinths

Producent

Svinths producerer private label til vin og spiritus. Med deres produkter har du mulighed for at sætte dit præg på, hvad der står i barskabet. Eller mangler du den rette gave til næste begivenhed. Så kan de også klare det! For uden det gode i flaskerne, er der med garanti nogen spændende motiver at se på – ved et besøg forbi deres bod.

Madværket

Producent

Madværket og SpisDanmark vil i sammenspil med lokale poltikere dele velsmagende, sunde og klimavenlige smagsprøver ud. Derudover kan du få en snak om velsmag, kost og klima. 

Rosario

Producent

Annette og Sven fra Rosario har i mange år haft en mission om at finde olivenolie af den bedste kvalitet og importere det til Danmark. Faktisk er de begge certificerede olivenolie-sommeliers. I deres bod kan du smage deres økologiske, ekstra jomfruolivenolie.

Fary Lochan

Producent

I Farre finder du Fary Lochan, et dansk whiskey distilleri, der producerer alt fra whiskey, snaps til gin. I deres bod vil de præsentere deres sortiment af gin og whiskey. 

Jelling Bryggeri

Producent

Jelling Bryggeri brygger øl til en hver smag. Lige fra den mørke ”Svend Tveskæg” til den lyse ”Gorm den Første” og en masse øl derimellem. I deres bod kan du køle ned med en kold fadøl, forhåbentlig i det dejligste vejr. 

Raw Culture

Producent

Raw Culture er et kombucha bryggeri, der har fokus på at lave smagfulde produkter fyldt med råvarer af god kvalitet. Kig fordi deres cykelvogn og hør mere om deres 3 varianter: Ronia, Peppe og Egon.

Kikkenborg Food

Producent

Hos Kikkenborg har man siden 2001 produceret vaskede, rå og tørrede jordskokker. Og så er de på en mission om at gøre det nemt for enhver at spise jordskokker hver dag. Smag på alt fra chips, pesto og risotto til årets madfest. 

Skærsøgaard Vin

Producent

Skærsøgaard Vin er Danmarks første autoriserede, danske vingård. Siden 2001 har vingården næsten hvert år præsenteret 5 forskellige vintyper:

Rød, rosé, hvid, dessert og mousserende. De har også som den eneste vingård i Danmark opnået certificeringen - Beskyttet Oprindelses Betegnelse på deres signaturvin DONS.

Hippie House

Producent

Hele vejen fra Sjælland, kan man smage på lækkert olivenolie fra Hippie House ApS. De er kendte for deres olivenolier fra den Internationale olivenolie-guide Flos Olei – der indeholder nogle af verdens bedste.Derudover vil de ved deres bod præsentere flere forskellige økologiske gourmetprodukter.

Grøns Honning

Producent

Grøns Honning er en lokalt forankret virksomhed ved Give, hvor Søren producerer honning og andre naturlige produkter med udgangspunkt i biernes produkter. I en bod med Bølle Æbler kan du opleve honning, natursalve og bipollen.

Bolcheværk

Producent

Smag på sukkerfri bolcher med masser af smag hos Bolcheværk! Bolcheværk er et lille dansk startup, hvor det først og fremmest handler om at få bolcher til at smage fantastisk. I 2016 knækkede de koden til at producere smagfulde bolcher uden brug af sukker.

Støtteforeningen Tina's Køkken

Producent

Støtteforeningen Tina's Køkken producerer 50 forskellige produkter inden for marmelader, gelér og andre syltede godter. Siden 2015 har de produceret forskellige marmelader og sylt, med det formål at donere alt overskud til enkeltpersoner med enten kræft, diabetes eller til foreninger som hjælper udsatte børn. 

Rådhustorvet:

1401 - Tapas&Burgers

Restaurant

1401 - Tapas&Burgerser en lokal, hyggelig café, hvis tapas koncept handler om atservere appetitvækkere, der kan nydes hver for sig eller sammen. I deres Aperol telt kan du blive kølet ned med en klassisk Aperol.