Visionen med Vejle MADfest var at sætte fokus på lokale fødevareproducenter og restauranter, som et bærende element til først og fremmest, at styrke Vejles profil som fødevareby, men derudover også at tiltrække flere, både nye og erfarne til byen. Vi ønsker at sætte Vejle på det gastronomiske Danmarkskort én gang for alle - både i forhold til omverdenen og turismen.
Arrangementet tager udgangspunkt i de tre torve i Vejle midtby, Søndertorv, Rådhustorv og Nørretorv, hvor lokale fødevareproducenter og restauranter sælger små retter, smagsprøver og produkter. Der vil være rig mulighed for at smage, dufte og opleve alt det fantastiske Vejle og Omegn har at tilbyde, samt få en snak med de passionerede producenter.
Du har mulighed for at besøge boder, hvor der kan smages på alt fra mjød, italienske specialiteter, lækre kager, lokalt kød, Skandinaviens eneste fritfaldsøl og meget, meget mere. Nyd et lækkert måltid mad, et køligt glas vin samtidig med, at du kan blive meget klogere på, hvad Vejle og Omegn kan tilbyde inden for fødevarespektret.
Du kan opleve tre forskellige temaer på hvert enkelte torv, alt efter hvilke interesser du har eller hvis du mangler inspiration. Oplev Folkemad på Søndertorv, Foodies på Rådhustorv og Det Grønne Torv på Nørretorv.
Arrangørerne, som står bag er City Vejle, Culinary Institute by VejleErhverv og Forza Vejle.
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Vejle MADfest