Boder

Oversigt over boder

Søndertorv: Folkemad

Osteriet

Delikatesse

Osteriet importerer​ oste fra alle egne af Danmark og Europa. I deres bod kan du smage på Tour de France oste eller dele en tapastallerken.

Markedshaven Kastanjely

Producent

Kastanjely er en nyopstartet markedshave, hvor man dyrker skud og grøntsager i økologiske jord, der kultiveres med håndkraft. Den 11. juni kan du smage på deres lækre grøntsager og spiselige blomster. 

Danish Nature Brew 

Producent

Danish Nature Brew brygger mjød ud fra gamle opskrifter og givet dem et nordisk, gastronomisk løft, med nutidens bedste økologiske råvarer. Besøg deres bod og smag på gourmet mjød. 

Kvickly Slagteren

Delikatesse

Kvickly Slagteren er altid fyldt med det lækreste kød og udskæringer. Og til Vejle MADfest kan du smage på nogle af deres hjemmelavede lækkerier. 

Bone's 

Restaurant

De fleste har smagt Original spareribs fra Bone's, som har over 25 restuaranter i Danmark. Og den ene af dem ligger midt i Vejle. Hos deres bod kan du smage på saftige spareribs og deres cremet man and cheese. 

Early Nature

Producent

Steffen fra Early Nature producerer håndlavede, specialfremstillede knive og tilbehør med fokus på kvalitet og traditionelt håndværk. Besøg hans bod og oplev nogle af hans fantastiske knive samt tips til den bedst knivslibning. 

L'Angelo Italiano

Restaurant

L'Angelo Italiano, Det Italienske Hjørne, serverer lækre og unikke retter med råvarer leveret direkte fra Italien. I deres bod kan du smage på små pizzaer. charcuteri og klassike, italienske retter. 

Hygum Honning

Producent

Hygum Honning er en lille, lokal producent som fremstiller blød og sødmefyldt honning. Kom forbi deres bod og smag på lokal honning. 

Lisbeths Pandekager

Madvog

Lisbeths Pandekager laver alle slags pandekager med både kødfyld og sødt. Den 11. juni stiller Lisbeth hendes foodtruck klar til at servere pandekager med alt fra is, oksekød eller kylling. 

Svinths

Producent

Svinths producerer private label til vin og spiritus. I deres bod kan du bl.a. se en vin med Vejle motiv i anledning af Tour de France, smagsprøver på spiritus og produkter produceret lokalt. Derudover har du mulighed for at købe produkter eller et glas vin. 

Madværket

Producent

Madværket støtter og øger brugen af lokale kvalitetsfødevarer i et samspil mellem kokke og mindre producenter, og ønsker at brede kendskabet til de lokale fødevareindsatser i 

Trekantområdet. Den 11. juni kan du smage på klimatacos i deres foodtruck. 

Rådhustorv: Foodies

Bøgedal x Fary Lochan

Producent

Bøgedal er et fritfaldsbryggeri og sammen med Fary Lochan, som producerer dansk whiskey, har de produceret 3 unikke øl i forbindelse med Tour de France i Vejle 2022. Derudover kan du i deres bod smage på fadøl og ren whiskey. 

Storgaard Vin & Delikatesser

Producent

Storgaard Vin & Delikatesser er en kombineret catering-delikatesse forretning, lokaliseret i Bredballe. På Rådhustorvet kan du smage på delikate vine og en smagsfuld krabbesuppe. 

Raw Culture

Producent

Raw Culture er et kombucha bryggeri, der har fokus på at lave smagfuldt produkt fyldt med råvarer af god kvalitet, pakket med smag og næringsstoffer. I deres bod kan du smage på deres 3 varianter: Ronia, Peppe og Egon.

Henry

Producent

Henry har skabt en indbydende oase med blomster, planter, brugskunst samt krukker, og de udvælger selv alle vores varer til butikken. Til Vejle MADfest kan du opleve deres spiselige blomster og krydderurter.

1401 - Tapas&Burgers

Restaurant

1401 - Tapas&Burgers er en lokal, hyggelig café, hvis tapas koncept handler om at servere appetitvækkere, der kan nydes hver for sig eller sammen. I deres Aperol telt kan du blive kølet ned med en klassisk Aperol.

Nørretorv: Grøn Torv

Bølle Æbler

Producent

Bølle Æbler producerer æblemost og æblecider med deres egne økologiske, dyrkede æbler. Til Vejle MAdfest vil de i en bod med Grøns Honning servere smagsprøver på deres økologiske æblemost og cider. 

Grøns Honning

Producent

Grøns Honning er en lokalt forankret virksomhed ved Give, hvor Søren producerer honning og andre naturlige produkter med udgangspunkt i biernes produkter. I en bod med Bølle Æbler kan du opleve honning, natursalve og bipollen.